Norsk Senter for Prosjektledelse has moved

Norsk Senter for Prosjektledelse has moved to the new site Prosjekt Norge

Please update your bookmarks to the new address http://www.prosjektnorge.no/index.php?pageId=88

Go to Prosjekt Norge

Close

Nyhetsarkiv

 • Mustang: Hvordan vi har brukt prestasjonsmåling for å bli best!

  18 desember, 2013

  Delta på BA2015-konferansen for å høre Edmund H. Lunde fortelle om sine erfaringer! BA2015 og Norsk senter for prosjektledelse etablerer nå i samarbeid med CII (Construction Industry Institute) et verktøy hvor bedrifter og prosjekter kan måle sine prestasjoner og finne ut hvor bra de gjør det. På BA2015-konferansen vil Edmund H. …

  Les mer

 • Utsettelse - Temadag: Prosjektledelse i kraftbransjen

  18 november, 2013

  Siden det er få personer som er påmeldt, må vi dessverre utsette denne temadagen til neste år. Den nye datoen er 6. februar 2014.

  Les mer

 • ICTEC som nytt NSP-medlem

  14 november, 2013

  Vi i NSP vil opplyse om at ICTEC blir nytt medlem i senteret fra 1. januar 2014. Vi ønsker ICTEC velkommen og ser frem til et godt samarbeid i tiden framover!

  Les mer

 • PROBY-prosjektet er ferdig

  3 juli, 2013

  Forskningsprosjektet PROBY (Prosjekteringsprosess i byggeprosjekter) er et samarbeidsprosjekt mellom Statsbygg, RIF (Rådgivendes ingeniørers forening) og NSP. Prosjektet er ferdig nå. Mer info om prosjektet kan finnes her.

  Les mer

 • Utnevnelse av nye æresmedlemmer

  21 mars, 2013

  Senterledelsen kunngjorde på SM 01/2013, 20. mars 2013, utnevnelse av 2 nye æresmedlemmer.

  Les mer

 • Valg av styrerepresentanter for medlemmene

  11 mars, 2013

  Det har blitt avholdt valg på plassene medlemmene har i styret. Representantene nomineres og velges av medlemsorganisasjonene for en periode på ett år.

  Les mer

 • NSP inngår samarbeidsavtale med CII

  14 februar, 2013

  Vi er stolte over å kunne underrette vårt nettverk at Norsk senter for prosjektledelse har inngått en samarbeidsavtale med CII, Construction Industry Institute. Avtalen betyr bl.a. …

  Les mer

 • Dato for Prosjekt 2013 er på plass!

  1 februar, 2013

  Kjære prosjektvenner! Nå er datoen for årets store prosjektbegivenhet på plass. Årets prosjektkonferanse, Prosjekt 2013, arrangeres torsdag 17. oktober 2013 på Radisson Blu Royal Garden Hotell i Trondheim! Det jobbes nå med å få på plass et flott program for konferansen, så det er bare å holde av datoen allerede nå!

  Les mer

 • Ny e-post adresse til NSP

  22 januar, 2013

  NSP har fått en ny e-post adresse: iipk-nsp@ivt.ntnu.no. Den gamle adressen er deaktivert. Vennligst benytt den nye adressen.

  Les mer

 • Svein Arne Jessen har gått bort

  4 januar, 2013

  Det er med stor sorg vi fikk beskjeden om at vårt æresmedlem i Norsk senter for prosjektledelse, Svein Arne Jessen, gikk bort under en joggetur på nyttårsaften. Svein Arne Jessen var i mange år en toneangivende faglig pådriver for utvikling av prosjektfaget gjennom sin stilling som professor ved Handelshøyskolen BI. …

  Les mer