I forbindelse med årets konferanse inviterer vi også våre deltakere til en get-together kvelden før konferansen, 16. oktober. Vi inviterer også til UKA-revy og konferansemiddag etter konferansen den 17. oktober. 

Get-together 16. oktober, kl. 19.00: Bli kjent og senk skuldrene!

Årets prosjektkonferanse innledes den 16. oktober med et nettverkstreff ved Nidarosdomen sammen med NTNUs Etter- og videreutdanningsprogram i prosjektledelse. Vi møtes i servicesenteret for en aperitiff, og Statsbygg vil kort fortelle om utfordringen knyttet til det å bygge et moderne servicesenter kloss inntil nasjonens største helligdom fra 1100-tallet. Turen går videre inn i Nidarosdomen hvor vi blir ønsket velkommen av ordfører Rita Ottervik og rektor ved NTNU, Gunnar Bovim. Det blir så omvisning i Nidarosdomen.

Etter omvisningen går turen til Café Dublin i Prinsenkrysset, hvor vi settes i stemning av irsk musikk, irish stew og irsk drikke, for de som måtte ønske det. 

Kveldsprogram for To Tårn og Nidarosdomen, 16. oktober

19.00               Vi ankommer To Tårn, alle får vin og snacks

19.05               Jan Alexander Langlo, NTNU, ønsker velkommen

19.10               Prorektor Johan E. Hustad, NTNU

19.20               Statsbygg v/Magnus Bredeli Tveiten og Eggen Arkitekter AS v/ Nils Henrik Eggen informerer om planleggingen og byggingen av publikumsbygget utenfor Nidarosdomen

19.40              Vi forflytter oss inn i Nidarosdomen, Nordre inngang

19.45               Presten informerer om Nidarosdomen, ønsker velkommen og leser hilsen fra ordfører

19.50               Organisten sier noe om stykkene han skal spille. Ferdig ca. 20.15

20.30               Middag på Cafe Dublin

 

Kvelden 17. oktober: Få med deg UKA og UKErevyen!

Etter siste foredrag på konferansen inviterer vi til Studentersamfundet og UKErevyen i forbindelse med UKA-13. UKA er Norges største kulturfestival, og UKErevyen er et naturlig høydepunkt for "nye studenter, gamle studenter og vanlige borgere", som det heter. UKA arrangeres annet hvert år siden 1917, og må bare oppleves. Kanskje du her får se med egne øyne hvorfor Trondheim kalles "den gamle Studenterstad"? Slagordet til UKA er: "UKA er der hvor tiden opphører". Dette må man ikke gå glipp av!

UKA-revy og konferansemiddag, 17. oktober

Konferanse er fra kl. 09:00 til kl 17:00. Se eget konferanseprogram. 

UKA-revyen starter kl 18:00, vi går samlet fra Royal Garden til Studentersamfundet, dette er kun en kort spasertur. 

Konferansemiddagen gjennomføres rett etter UKA-revyen er ferdig, vi går samlet tilbake til Royal Garden.