Jon Ola Sand

Jon Ola Sand

 

FOREDRAGSHOLDER PROSJEKT 2012

Executive Supervisor of Eurovision Song Contest

                                                                                 

Om foredragsholderen:

 

Jon Ola Sand er opprinnelig utdannet billedprodusent, og har mer enn 15 års erfaring fra større produksjoner for NRK i tillegg til flere selvstendige produksjonsselskape, blant annet har han vært produsent for Fredspris-konsertene. 

For oss nordmenn er han nok aller best kjent som vår egen Melodi Grand Prix-general gjennom sitt arbeid som Norges delegasjonsleder, produsent og prosjektleder for konkurransen. I 2010 ble Sand utnevnt som Executive Producer for den 55. Eurovision Song Contest som ble arrangert i Oslo. Dette gjennomførte han på en så formidabel måte at den europeiske kringkastningsunionen EBU headhuntet han som Executive Supervisor for Eurovision Song Contest, det vil si øverste sjef for hele sangkonkurransen! Nordmannen har siden hatt ansvaret for avviklingen av finalene både i Düsseldorf i Tyskland og Baku i Aserbajdsjan. 

 

 

Eurovision Song Contest innenfor rammene av ledelse av internasjonale prosjekter

Om foredraget:

Jon Ola Sand vil dele av sine erfaringer med å lede store arrangementer som akkurat Eurovision Song Contest. Han vil ta utgangspunkt i bruk av prosjektet som arbeidsform, og knytter sine erfaringer til det å arbeide med internasjonale prosjekter og prosjektgjennomføring i ulike kulturer.