Å lykkes med prosjekt

Velkommen til Norges største prosjektkonferanse, Prosjekt 2011!

Dataforeningen og Norsk senter for prosjektledelse inviterer herved til årets prosjektkonferanse. 19. oktober arrangeres en uformell kvedssamling med fokus på smidige metoder i prosjektgjennomføring. Hovedarrangementet den 20. oktober tilbyr i år tre spennende hovedforedragsholdere og fem strømmer med en rekke foredragsholdere fra industri, næringsliv og akademia. Målgruppe for Prosjekt 2011 er alle som ønsker inspirasjon til hvordan lykkes med prosjekt. Arrangementet gir også 6 PDU-er.

Get-together 19. oktober

Det er mange som har signalisert et ønske om et møtested med faglig innhold kvelden før prosjektkonferansen. Dette gjør vi noe med i år! Det er derfor en stor glede å fortelle at Dataforeningen
inviterer alle prosjektinteresserte til et hyggelig og uformelt nettverkstreff 19. oktober 2011 kl. 18.00 hos EDB ErgoGroup.

Tema for det faglige innholdet er smidige metoder i prosjektgjennomføringen. Etter det faglige programmet vil det serveres tapas.

Prosjekt 2011, 20. oktober

Selve konferansen arrangeres i år ved Oslo Kongressenter, midt i Oslo sentrum.

Forståelse for suksessfaktorer ved prosjekt har sitt grunnlag i god kunnskap om hva som har skjedd ute i praksis. Vi presenterer erfarne praktikere og akademikere som gir informasjon du kan ta med deg videre for å lykkes i din prosjekthverdag.

Årets prosjektkonferanse kan by på tre plenumsforedrag. Åpningsforedraget blir holdt av Siri Hatlen, tidligere AD ved Oslo Universitetssykehus. Hun er vant til at det stormer rundt henne og har mange ryddejobber på CV-en. Professor George Jeargeas fra University of Calgary kommer for å presentere fra den nye boken «The Myth of Predictability». Prosjektlederen opplever iblant å ha gjort alt etter læreboka, men likevel kommer prosjektet ut i uføre. I avslutningsforedraget vil Arild Haugen fra Telenor gå inn på hva de viktige aspektene av prosjektledelse er, som man kan komme i skade for å glemme og hva gjør man når «det går dritt».

I tillegg til plenumsforedragene har vi fem sprekkfulle strømmer med interessante foredrag å by på.

Be there, or be square!

Vi inviterer til en konferanse med spennende foredrag, interessante diskusjoner og gode muligheter
for relasjonsbygging og sosialt samvær. Du tar del i et norsk og internasjonalt fagmiljø, der målet er
å bidra med økt kunnskap om prosjekter og prosjektledelse, for på den måten å øke verdien av
prosjektledelse for deg og din organisasjon – nå og fremover.


Hilsen Oscar Simonsen, prosjektleder og Linda Cathrine Hald, leder programkomiteen